Rajon-Botë

Rajon-Botë

Rreziku nga koronavirusi, ndalohet hyrja në Mekë dhe Medinë

Publikuar më 27 Shkurt 2020

Artikuj të ngjashëm

Arabia Saudite me anë të një vendimi do të ndalojë vizitën në dy vendet e shenja, Mekë dhe Medinë.

Ky vendim shikohet si një masë për të evituar rrezikun e infektimit të qytetarëve me koronavirus.

Pas këtij vendimi besimtarët myslimanë nuk do mund të bëjnë ritin e Umre-s në këtë periudhë.

Për sa i përket ritit të Haxhit i cili do të zhvillohet nga fundi i korrikut nuk është marrë akoma vendim, shkruan BBC.

Arabia Saudite ka ndaluar të gjithë udhëtarët që vinin nga vendet e prekura.

Kujtojmë që deri tani, Arabia Saudite nuk ka raste të konfirmuara me koronavirus