Sport

Sport

FIFA suspendon Pakistanin

Publikuar më 11 Tetor 2017

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

FIFA ka njoftuar se Federata e Futbollit të Pakistanit (PFF) është suspenduar për shkak të" ndërhyrjeve të palëve të treta".

FIFA kanë njoftuar se zyrat e PFF-së dhe llogaritë e tyre ishin në kontrollë të një administratori të caktuar nga gjykata, duke shkelur rregullat e pavarësisë së kësaj organizate, transmeton rel.

Pas vendimit të FIFA-s, klubi kombëtar i Pakistanit janë përjashtuar menjëherë nga pjesëmarrja në gara ndërkombëtare.

Suspendimi bie poshtë, në momentin që PFF merr në kontroll zyrat dhe llogaritë e tyre.