Sport

Sport

Shqipëria parakalon në ceremoninë hapëse të Lojërave Olimpike Dimërore

Publikuar më 09 Shkurt 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Suela Mehilli ka mbajtur flamurin kuqezi në parakalimin e Shqipërisë në ceremoninë hapëse të Lojërave Olimpike.

Shqipëria merr pjesë me dy sportistë në këto Lojëra, Erjon Tolën dhe Suela Mehillin.