Sport

Sport

Lekaj: Javën e ardhshme fillojnë punimet në rrugën Prishtinë- Podujevë

Publikuar më 13 Prill 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Javën e ardhshme do të rifillojnë punimet në rrugën Prishtinë-Podujevë, kështu tha në RTV Dukagjini, ministri i Infrastrukturës, Pal Lekaj.

Po ashtu ai foli edhe për ndërprerjen e punimeve në rrugën në hyrje të Prishtinës kah Veterniku, ku tha se ka pasur gabime tek projekti si dhe implementuesi i saj.

"Javën e ardhshme do të rifillojnë punimet e rrugës Prishtinë-Podujevë. Sa i përket Veternikut, është formuar një komision. Gabimet kanë qenë edhe tek implementuesi edhe te projekti. Javën e ardhshme do të bëhen të gjitha rregullimet për tu filluar punimet", ka thënë Lekaj.

Shpenzimet e dëmeve sipas ministrit Lekaj do t'i heq kompania.