Sport

Sport

Kosova në grup me Anglinë në rrugën për Euro 2020

Publikuar më 02 Dhjetor 2018

Artikuj të ngjashëm

Shiko arkivën e lajmeve

Ka nisur ceremonia e hedhjes së shortit për fazën eliminatore të Evropianit 2020. Në Dublin të Irlandës 55 përfaqësuese do të kuptojnë ekipet kundërshtare në rrugën për Evropian.


Grupi A

Anglia

Çekia

Bullgaria

Mali i Zi

Kosova


Grupi B

Portugalia

Ukraina

Serbia

Lituania

Luksemburgu


Grupi C

Holanda

Gjermania

Irlanda Veriore

Estonia

Bjellorusia


Grupi D

Zvicra

Danimarka

Irlanda

Gjeorgjia

Gjibraltari


Grupi E

Kroacia

Uellsi

Sllovakia

Hungaria

Azerbajxhani


Grupi F

Spanja

Suedia

Norvegjia

Rumania

Ishujt Faroe

Malta


Grupi G

Polonia

Austria

Izraeli

Sllovenia

Maqedonia

Letonia


Grupi H

Franca

Islanda

Turqi

Shqipëria

Moldavia

Andorra


Grupi I

Belgjika

Rusia

Skocia

Qipro

Kazakistani

San Marino


Grupi J

Italia

Bosnje & Hercegovina

Finlanda

Greqia

Armenia

Lihtenshtejni


Gjithsej janë gjashtë vazo, plus një e Ligës së Kombeve e përbërë nga Anglia, Holanda, Portugalia e Zvicra.

Vazoja e parë: Spanja, Belgjika, Italia, Kroacia, Franca dhe Polonia.

Vazoja e dytë: Gjermania, Bosnja Hercegovina, Çekia, Danimarka, Islanda, Rusia, Suedia, Ukraina, Uellsi dhe Austria.

Vazoja e tretë: Finlanda, Irlanda e Veriut, Norvegjia, Irlanda, Serbia, Sllovakia, Turqia, Bullgaria, Izraeli dhe Skocia.

Vazoja e katërt: Shqipëria, Qipro, Estoni, Gjeorgji, Greqi, Lituani, Mali i Zi, Estoni, Hungari dhe Rumani.

Vazoja e pestë: Armeni, Azerbajxhan, Bjellorusi, Gjilbraltar, Kazakistan, Kosova, Luksemburg, Maqedoni, Moldavi dhe Ishujt Faraore.

Vazoja e gjashtë: Andora, Letonia, Lihtenshtejni, San Marino dhe Malta.