Top golashënuesit në top kampionatet evropiane

lewandowski7

Kampionatet kryesore evropiane kanë hyrë në fazën më të nxehtë.

Deri më tani listën e golashënuesve më të mirë e kryeson Robert Lewandowski me 26 gola.

Kjo është lista e përmbledhur nga të gjitha ligat kryesore:

Premier League:
Mohamed Salah me 17 gola

Serie-A:
Romelu Lukaku me 17 gola

La Liga:
Lionel Messi dhe Luis Suarez me nga 16 gola

Bundesliga:
Robert Lewandowski me 26 gola

Ligue One:
Kylian Mbappe me 16 gola


Kosova In EU

Kosovain.eu është media online e themeluar në vitin 2009. Qëllimi kryesor ishte dhe mbetet informimi i shpejtë, i paanshëm dhe profesional, si një nga shtyllat kryesore të një shoqërie që aspiron integrimin në familjen evropiane.

Kontakti:

Adresa: Rr. “Shaban Polluzha”, Nr.59, 10000 Prishtinë, Kosovë

Email: [email protected]


Për ne