Trump s’beson as në shifrat pandemike të Kinës (VIDEO)

trump kina

Presidenti amerikan Donald Trump vazhdon ta thotë me bindje se koronavirusi ka burimin në Kinë.

Madje, ai nuk po i beson as për shifrat zyrtare të vdekjeve e infektimeve nga Covid 19 atje.

Për detaje ndiqeni kronikën e gazetares: Iliri Pireva.


Kosova In EU

Kosovain.eu është media online e themeluar në vitin 2009. Qëllimi kryesor ishte dhe mbetet informimi i shpejtë, i paanshëm dhe profesional, si një nga shtyllat kryesore të një shoqërie që aspiron integrimin në familjen evropiane.

Kontakti:

Adresa: Rr. “Shaban Polluzha”, Ndërtesa I, Kati 7, Nr.59, 10000 Prishtinë, Kosovë

Tel: + 383 38 71 77 88

Email: [email protected]


Për ne